PartyHard

A baráti körünk azt állítja rólunk, hogy hihetetlen kalandokba keveredünk görbe estéink során. Ezt a blogot azért indítottam, hogy dokumentálhassam, vicces, olykor kínos történeteinket.

Címkék

2009 (1) a (1) aer (3) Bálint (2) ben (3) Bence (2) csaj (1) éjszaka (1) fellépés (1) fesztivál (3) fishing on orfű (3) hard (7) húsvét (1) jäger (1) Juhász (1) kép (1) komló (2) komó (1) koncert (3) light (1) locsolás (1) miners (1) mit vigyek fesztiválra (1) nativ (2) nyár (1) ősz (1) pálinka (2) party (7) partyhard (2) party hard (1) pécs (2) péntek (3) peti (1) random (2) reboot (1) sör (2) szakad (1) szombat (1) szülinap (1) tanácsok (1) tippek (1) Tomi (1) túlélés (1) unalom (1) zene (1) zoli (1) Címkefelhő

Lájkolj Minket!

Hihetetlen Epikus Komlói Készkedés

2012.12.09. 23:20 | Benmadafaka | Szólj hozzá!

Hosszú idő után most újból írnom kellett, őszintén megvallva eddig nem éreztem késztetést, hogy folytassam ezt a blogot, nem történt velem mostanában semmi említésre méltó, laposak voltak az estéim az utóbbi időben, mindenesetre tegnap egy olyan epikus bulink volt, ami tényleg a hihetetlen határát súrolja. Nem is akarom, tovább húzni az időt vágjunk bele:


Szombat délután van, és rettenetesen esik, a hó este fellépünk Pécsen, kicsit aggódom is, hogy lesznek-e buszok, de elég hamar kiderül, hogy nem lesz, semmi gond vannak járatok. Irány a főtér, mert a fél hetessel megyünk be. Ütközünk a srácokkal, páran már igencsak ittasak, például a Tamás, aki a biztonság kedvéért elfogyasztott indulás előtt körülbelül úgy 7 deci pálinkát nehogy valami baj érje. Hát a befele utat egyszerűen nem tudom szavakba önteni. A buszon csak a mi társaságunk volt, úgy körülbelül 30 ember, és az a vicces ebben, hogy nem túlzok sőt még akár többen is lehettünk. Szóval igen a befele út, képzeljetek el 30 részeg arcot, akik fociindulókat üvöltenek, közben mennek körbe az italok, valaki RÁGYÚJTOTT, és még el is szívta a cigit, sőt volt egy srác, aki kihányt az ablakon menet közben, ami persze felcsapódott az ablakra kívülről. Nem lehet sajnos szavakkal érzékeltetni azt a hangulatot, ami ott uralkodott.
Megérkeztünk Pécsre. A srácok lelkes hozzáállása kicsit sem lankadt természetesen. Át szerettünk volna vágni az árkádon, de amint meglátták a biztonsági őrök ezt a rengeteg embert és a totális káoszt megállították a mozgólépcsőt és kikísértek minket.  Végülis megérkeztünk a party helyszínére, ahol azért szerencsére sikerült a srácoknak egy leheletnyit konszolidálódniuk, de itt sem lett még vége a vicces történéseknek. Akik velünk voltak azoknak ugye említenem sem kell a Daniék fergeteges freestyle battle-jét, ami igazabból inkább olyan volt mintha két igencsak értelmi fogyatékos, halmozottan hátrányos helyzetű autista, beszédhibás ukrán gyerek adna elő ramstein szerzeményeket prózában, de igazából az ő akkori állapotukban ez teles mértékben elnézhető én már azon meglepődtem, hogy egyáltalán levegőt kapnak..

Ezek után jött a mi fellépésünk, kontroll hangfal híján én semmit sem hallottam magamból, ráadásul a közreműködős zenéknél arra kellett figyelnem, hogy ne dőljön rá az Aer a djpultra illetve még reppeljem is el a szövegét, mert hát ugye beszélni már nem igazán tudott, de végülis megoldottuk és a haveroknak is tetszet, meg hát amúgyis beleillik az imidzsünkbe a készkedés.

A hazaútról már sajnos nekem sincsenek emlékeim, mert miután lejöttünk a színpadról én is igyekeztem beérni a srácokat, ami rövid időn belül sikerült is. Mindent összegezve ez az este tényleg olyan volt, amit senki sem fog elfelejteni, ráadásul itt még ki sem tértem az apróbb dolgokra, mint például a hatvan fokos hátrafele futás után vécéajtóba csattanás és egyéb érdekességek.
Kemény volt srácok!

A bejegyzés trackback címe:

https://partyhard.blog.hu/api/trackback/id/tr164956939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: pálinka ben komló fellépés nativ aer
süti beállítások módosítása