PartyHard

A baráti körünk azt állítja rólunk, hogy hihetetlen kalandokba keveredünk görbe estéink során. Ezt a blogot azért indítottam, hogy dokumentálhassam, vicces, olykor kínos történeteinket.

Címkék

2009 (1) a (1) aer (3) Bálint (2) ben (3) Bence (2) csaj (1) éjszaka (1) fellépés (1) fesztivál (3) fishing on orfű (3) hard (7) húsvét (1) jäger (1) Juhász (1) kép (1) komló (2) komó (1) koncert (3) light (1) locsolás (1) miners (1) mit vigyek fesztiválra (1) nativ (2) nyár (1) ősz (1) pálinka (2) party (7) partyhard (2) party hard (1) pécs (2) péntek (3) peti (1) random (2) reboot (1) sör (2) szakad (1) szombat (1) szülinap (1) tanácsok (1) tippek (1) Tomi (1) túlélés (1) unalom (1) zene (1) zoli (1) Címkefelhő

Lájkolj Minket!

Az első bejegyzés

2011.10.18. 11:06 | Benmadafaka | Szólj hozzá!

Volt már olyan veletek, hogy egy jobban sikerült péntek este után úgy keltetek, hogy „ ÚÚRISTEN EZ MEG MI A  FAOM VOLT??!”. Aki tudja, miről beszélek képzeletben tegye fel a  kezét! Áháá szóóval te váágod! Hümm és te pedig nem.. Tök mindegy, aki élt már át hasonlót mostanra sejtheti, hogy nagyjából miről is fog szólni ez a blog, aki pedig nem annak is hamarosan kiderül.

„Bence veletek tényleg megtörténik mind az amit kiírsz fészbukra?” Hát igen, mostanában valahogy furcsán jönnek össze a partyzások. Mostanában?!  Mindig is voltak különös kalandjaink, de valahogy az elmúlt bő egy évben csak azok vannak. Ez adta az indíttatást, hogy dokumentáljuk őket. Nem szeretnénk kamu történeteket írni, vagy máshonnan átvett dolgokat postolni. Ez a kis napló rólunk fog szólni, tapasztalatokról, élménybeszámolókról, túlélési technikákról. Természetesen szűk baráti körünk tagjai is óhatatlanul fel fognak tűnni benne. Innen üzenem nekik, hogy remélem nem para.. Alapvetően vidám storyzós vicces bejegyzéseket olvashattok majd, de persze az élethez hozzátartoznak a könnyek is, szóval ha kidobnak a krimóból mert hatalmas szerelmi bánatunk során söralátéttel dobáltuk egymást és bárkit, azt is talán megosztjuk veletek, bár ez még koránt sem biztos.

Remélem nagyjából körvonalazódott bennetek, hogy mi is lesz ez. Ha érdekel, tartsatok velünk! Pénteken első parti uccu neki!!

Bence

A bejegyzés trackback címe:

https://partyhard.blog.hu/api/trackback/id/tr203311307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: party hard
süti beállítások módosítása