PartyHard

A baráti körünk azt állítja rólunk, hogy hihetetlen kalandokba keveredünk görbe estéink során. Ezt a blogot azért indítottam, hogy dokumentálhassam, vicces, olykor kínos történeteinket.

Címkék

2009 (1) a (1) aer (3) Bálint (2) ben (3) Bence (2) csaj (1) éjszaka (1) fellépés (1) fesztivál (3) fishing on orfű (3) hard (7) húsvét (1) jäger (1) Juhász (1) kép (1) komló (2) komó (1) koncert (3) light (1) locsolás (1) miners (1) mit vigyek fesztiválra (1) nativ (2) nyár (1) ősz (1) pálinka (2) party (7) partyhard (2) party hard (1) pécs (2) péntek (3) peti (1) random (2) reboot (1) sör (2) szakad (1) szombat (1) szülinap (1) tanácsok (1) tippek (1) Tomi (1) túlélés (1) unalom (1) zene (1) zoli (1) Címkefelhő

Lájkolj Minket!

Fishing On Orfű | A Story | Első rész. | A Kezdetek

2014.05.07. 12:42 | Benmadafaka | Szólj hozzá!

-Tsőő Bálint! Megvan már a jegyed??!

-Áh majd csak jövő héten veszem meg.

-Háhá én már beszereztem az enyémet!!

Szerencsére ez egy olyan történet, ami jelenleg is tart, és remélem, még nagyon sokáig elmondhatom ezt:

PERSZEHOGYMEGYÜNKIDÉNISFISHINGRE!!!!

Node mi is az a Fishing, hát egészen mást jelenthet egy átlagembernek, mint nekünk.

A Fishing On Orfű egy könnyűzenei fesztivál az orfűi tó melletti Panoráma kempingben melyet először 2008-ban rendeztek meg. Nevét a Kiscsillag együttes egyik kislemezének címéről, illetve a korongon található azonos című dalról kapta. A fesztivál megalkotása elsősorban Lovasi Andráshoz köthető.

 

Nekünk a Fishing simán az év három, később négy legvidámabb napja, amikor bármi megtörténhet (és meg is történik), de ez úgyis kiderül hamarosan. Annyira fontos ünnep az életünkben, hogy volt olyan hogy inkább eladtam a kamerámat, hogy ott lehessek a fesztiválon, és cseppet sem bántam meg. Vágjunk hát bele!

2009-et írunk szám szerint a második fesztivál került megrendezésre, nekünk ez lesz az első. Tegnap még érettségiztünk, nálunk kétszer nagyobb öltönyökben remegve, próbáltuk nem elcseszni az életünk további részét, ez visszatekintve azt hiszem sikerült mindenkinek. De most mindez oly távoli. Reggel van nyolc óra még kissé hűvös a levegő. Ülünk a panoráma kemping előtt hatalmas fák árnyékában, mellettünk r2011 fish2.jpgengeteg cucc, legfőképp a Roxi mellett.. Tízkor lesz a kapunyitás. Pattannak a sörök és bontunk egy jägert is. (ebből később hagyomány lett) Gyorsan repül az idő jó társaságban, és kétszer olyan gyorsan, ha megittál három és fél deci töményet öt sörrel kísérve. Bejutunk a kapun, felállítom a tipik kék teszkós sátramat valahogy, a Bálint is küzd a kutyaóllal, ami egy nagyjából 20 centi magas, ámbár fejenként 5 kilós acélcsövekből álló szovjet csoda volt. Állnak a sátrak, mi nem emlékszünk rá, hogy hogyan, mindenki vidám, vegyük sört.

 

-Benchee ne igyunk annyit most, délután mert estére túl részegek leszünk!

-Baszki Bálint tegnap még azon aggódtunk, hogy vége az életünknek, elrontjuk a jövőnket, ma meg ez a legfőbb problémánk, mekkora kontraszt.

-Haha jaah!

Késő délután, kora este lett, lent vagyunk a Bomba sátorban. Bálintnak tetszik egy lány (akit amúgy Barbinak hívnak és azóta a haverunk lett, elvileg idén is jön, legalábbis nagyon remélem.) Odamegy hozzá és ráborít egy korsó sört. Bocsánatot kér, majd ezt megismétli még egyszer, harmadszorra úgy rángatjuk el a Tomival, hogy ne öntözze tovább szegény lányt immáron egy üveg sopronival, this is a beginning of the beautiful friendship, és tényleg.

Az este további része, kiesik, egy számomra ismeretlen lánnyal beszélek háromnegyed órát a Bálint telefonján arról, hogy nem hallom és ő sem engem. Utána még összefutunk a Bálintkával párszor és eszünk valami ragut az erdő szélén műanyag késsel.

Másnap reggel meggyőződéssel mondja, hogy őt kirabolták..

-Bence eltünt 13500 forintom!!

Utána megtalálja az összes blokkot a zsebeiben. Vett egy szelet kenyeret 500 forintért..

Ez még csak az első évünk első napja volt.

Folyt. köv.

Fishing Film:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://partyhard.blog.hu/api/trackback/id/tr216131539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: sör koncert fesztivál nyár 2009 jäger fishing on orfű party hard Juhász Bence Bálint
süti beállítások módosítása